Gastenboek
28 Aug 2015 07:43:07
Piet Harms
testbericht
14 Aug 2015 22:17:57
Vera
Na een heerlijke tijd op de Siloam, wil ik graag degene die nog twijfelen over de streep trekken.
Mijn ervaring:
Bij aankomst wachtte ons een gezellig welkom met een zorvuldig wijzen van de juiste kamers. Ik zeg kamers omdat het meer op een (hotel) kamer lijkt dan op een hut. Dit alleen was voor mij al een verrassing. Ik bleek wel een heel ouderwets beeld te hebben van een bootvakantie/conferentie. Het was schoon, echt schoon, waardoor ik me met mijn lichte smetvrees op mijn mijn gemak voelde. Het eten was uitermate verzorgd, met veel inzet was er elke dag een heerlijke maaltijd. De lunches hadden steeds iets extra's. Erg goed. Het kook- en schoonmaakteam was één brok liefdes werk. Ze werkten hard voor ons, soms wel eens wat te hard. Heerlijk dat dat alles voor ons gedaan werd en we geen corfee diensten hadden. Wanneer er een boot naast ons lag betekent dat, dat die mensen over onze boor naar wal moeten. Heel attent dat de kaptein even zorgde dat de kamerdeuren goed afgesloten waren. Nou ja, ik kan nog wel doorgaan, maar mijn advies is........doen. P.s ik zal de bootgeluiden missen en het deinen van de golven. Een prachtervaring.
30 Juli 2015 19:51:26
Ina

Wat heeft onze Hemelse Vader toch lieve gastvrije mensen gemaakt. Voor de 3e x weer mee nu met vriendin Afke die ook genoten heeft van deze reis. Het is weer thuiskomen.
Met Sherida had ik al gauw en klik. Wij kregen beide tegelijk een omhelzing van God de Vader. Wat super.
Het was fijn om jullie een beetje te helpen.Ook dat verhoogt thuisgevoel. Weer en sfeer prima. Heerlijk en gezellig gegeten. Leerzame Bijbelstudie !Ik kom graag terug! Liefs en veel zegen.

25 Juli 2015 13:56:30
André en Martha Ceelen

Harmen en Sherida, Koos en Brigitte, Hugo, Inger, Ann en Nadine en betty,
Hartelijk dank voor de heerlijke ontspannen week op de Siloam.
we zijn weer opgeladen voor een Jaar! met dank ook aan de mede reisgenoten op deze tocht over het IJsselmeer en de Waddenzee/ We hebben genoten van de getuigenissen en van de gebeden voor elkaar. het voelt ieder jaar meer als thuiskomen. Hartelijke groeten,
Andre en Martha Ceelen.

29 Okt 2014 19:39:25
Sarina
Mijn dank voor een heerlijk [vrouwen]weekend op de siloam! Complimenten aan de hele bemanning voor een veilige vaart, een superschone boot, en een warme gemoedelijke sfeer! Hulde aan de kok voor de overheerlijke tomatensoep en een lekkere warme maaltijd op zaterdag!
Heel veel zegen voor de nieuwe beheerders en kapitein; Brigitte, Koos, en Harm. En bewondering voor Rob en Betty na zoveel jaren liefdevolle en trouwe dienst!
28 Juni 2014 21:29:52
Layla Mast
Wat een gezellige, ontspannen en leerzame week (22-27 juni 2014), waar we samen veel geleerd, gezongen, soms gehuild en vaak gelachen hebben! Duidelijke studies van Kees Goedhart. Dienstbare en dierbare mensen die ons in alles hebben voorzien. Heerlijke bedden, zeer schoon interieur (incl. toiletten en douches). Fijn contact met alle andere vaargenoten. De hele week prachtig zonnig weer gehad, zodat we vaak op het dek konden genieten van de buitenlucht, het uitzicht en het water, maar er ook heerlijk op uit konden trekken als we aan wal lagen. Vrolijke, humoristische en vriendelijke schippers (Rob [verlatende] en Harm [toekomstige]), die ons veilig door Noord-Nederland voeren. Bedankt Rob en Betty, Harm, lieve hulpkokkin (naam?), Henc en Coby, Kees en Fieke, Wim en Eva voor deze gedenkwaardige en onvergetelijke week! Zijn Shalom toegewenst
26 Juli 2013 09:40:33
John Spoelstra
Hallo begin juni ben ik met de Siloam mee geweest, waar ik nu zie een hele belangrijke stap is gezet voor de rest van me leven. op een van de dagen waren een aantal personen een film aan het kijken, waar ik ook ben geen zitten, maar een gegeven moment ben ik een beetje aan het spelen gegaan met mijn mobiel waar Henk Bruggeman op zei Jon we zijn een film aan het kijken, waarbij ik me gelijk aan wou passen. omdat ik bang werd. maar nu zie ik dat het een begin was om iets te openbaren waar ik heel me leven al tegen aanloop. zo heb ik van de week geopenbaard bij pastorale hulp, dat ik al heel me leven last heb van angsten, waar ik nooit raad mee wist hoe ik er mee om moest gaan, waarvan de banden zijn verbroken, Maar ben vooral God dankbaar.
18 Sept 2012 16:57:26
m.sissing
Beste Rob en Berthy,wij hebben nu 39 reizen gemaakt.
En iedere keer is het feest om een week bij jullie aan boord
te zijn,iedere keer mogen wij genieten,van al die nieuwe dingen die wij samen in de Bijbel vinden,en van de verzorging en de voeding, iedere keer anders en steeds
over heerlijk bereid. moge de HERE U beide een bijzondere Zegen schenken voor de komende tijd, Shalom
18 Aug 2012 18:21:37
jaap en dikkie van rhijn
beste Rob en Betty het was weer een heel fijne week bij jullie aan boord de bijbelstudie met br Wolbers was erg leerzaam de verzorging en het eten kan niet beter hartelijk dank voor alles en graag tot de volgende keer God zegene jullie
27 Juli 2012 23:52:13
Mevr H.C. v d Marel- Kers
Beste Rob en Betty.
In 2011 ben ik voor het eerst mee geweest met jullie boot.
Ik heb geweldig genoten van de prachtige natuur de boot,en de geweldige gezellige sfeer aan boord.
Ik heb respect voor jullie verzorging, van de morgen tot de late avond.
Maar bovenal de Geestelijke verzorging,[Bijbelstudies en alles uit Gods woord]
Ik wens jullie nog een gezegend vaarseizoen toe.


Met een Hart Groet van Mevr. R v d Marel
10 Aug 2011 13:40:29
Christiaan van Middendorp
‘Ga mee op de boot’ zei een maat van me. Wat moet ik nou op een boot zoeken met ruim 30 onbekende personen dacht ik bij me eigen. Uiteindelijk ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Bij Rob en Betty ben je niet zomaar te gast. Zij geven, samen met de crew, jouw het gevoel dat je thuis bent, waardoor je je helemaal ontspannen en op je gemak voelt. Dan heeft God vrijspel om tot je te komen en je te laten groeien. Ik heb een super week gehad, waarbij ik ongelofelijk gave mensen heb ontmoet, en dankzij mijn goede vrienden Paul en Annick Rooda weer veel heb geleerd en mogen zien. Ik wil dan ook allen die op de boot waren bedanken voor de gave tijd. Rob en Betty. Jullie hebben een mooie taak gekregen in Gods koninkrijk. Ik begreep dat jullie tegen je pensioen aanlopen. God zal wellicht voor goede vervangers zorgen, maar Hij zal het niet makkelijk krijgen om die te vinden.
01 Aug 2011 18:36:30
André en Martha Ceelen
Een heerlijke vaartocht. Rob en Betty met team en het Belgische team o.l.v. Hugo van Leemputten bedankt. we zijn uitgerust naar Lichaam, Ziel en Geest.
30 Juli 2011 18:41:47
Lucia Janssens

Heb deze week met Gods Ambasade de boottocht meegedaan .
Was gewoonweg geweldig .

Groetjes Luce ,
10 Juli 2011 18:37:12
jan slot
Afgelopen jaar hebben mijn vrouw (Sylvia) en ik mogen genieten van een weekje met Bram, en natuurlijk de rest van de passagiers en de bemanning. Het was voor ons een onvergetelijke week waar we nog vaak aan terug denken. Helaas is onze knip dit jaar niet goed genoeg gevuld, anders waren we zeker nog een week mee gegaan. Als er nog gasten bij zijn die verleden jaar ook de week met Bram meegevaren zijn; dan wil ik jullie vragen of je ze hartelijke groeten wilt doen, en voor jullie allemaal God's zegen en een hele fijne week. Groeten. Jan.
24 Mrt 2011 15:56:18
Hans Kortlevers
Ziet er heerlijk uit, zo'n week weg op de plaatjes... En ik akn je vertellen, dat is het ook! Mijn vrienden hadden me ermee verrast en ik ging lekker een week mee. Was heerlijk, kan het iedereen aanraden.

Heel vriendelijke groet & tot ziens
Hans Kortlevers
http://www.hanskortleverstravel.nl
16 Mrt 2011 17:41:21
carolien
Prachtig weekend gehad van Hanja en Maaike!! Echt van genoten en voor een ieder een aanrader!! Dankjewel echtpaar van de Siloam.
16 Dec 2010 22:12:24
Jan en Sylvia
Wij wensen jullie een hele gezegende kerstdagen, en een overvolle boot in 2011.
Groeten, Jan Sylvia.
02 Dec 2010 14:25:09
Mijnmooisteplekopaarde.nl
U hebt het vast weleens meegemaakt. Tijdens een reis was u diep onder de indruk van het moois de omgeving u te bieden had. Deze plek vergeet u nooit meer en is voor u ‘dé mooiste plek op aarde’. Op de nieuwe website mijnmooisteplekopaarde.nl bieden wij u de mogelijkheid deze plek te delen met anderen. Met een verslag en uiteraard een aantal prachtige foto's is dit de kans om Nederland kennis te laten maken met uw mooiste plek op aarde!

www.mijnmooisteplekopaarde.nl
04 Sept 2010 23:08:43
Fer en Wies Bauwens
Lieve Rob en Betty,
Nogmaals hartelijk dank voor alles! We hebben genoten.
Van het varen, de bediening, het heerlijke eten.
Kortom, de week van 23 t/m 28 aug. was voor ons een "verwen"week.
Een hartelijke groet en Gods zegen!
13 Aug 2010 21:41:58
Jan en Sylvia
Lieve lieve Betty Rob en all the others.....
We hebben ENORM genoten....van varen zingen lachen huilen de bel ontbijten koffie en deze keer Brammetje....Schitterend....met mams was het feest en met ons tweeën hebben we ook genoten.....de verzorging....het in de watten leggen....Betty je verstaat je vak....( wat dat ook mag heten....) bijzonder goed.....je kan verschrikkelijk lekker koken.....je ziet er uit om door een ringetje te halen....en je liefde................en ook deze week kunnen we niets anders dan de loftrompet pakken en God danken dat HIJ mensen weet te motiveren ZIJN wil te doen op zo'n geweldige fijne manier.....dankjewel jullie en de crew zijn SCHATTEN
02 Aug 2010 10:43:08
André en Martha Ceelen
Shalom lieve vrienden,
Wat hebben we weer genoten van de prachtige boottocht op het IJsselmeer en de Waddenzee. Zoals altijd zijn we weer erg verwend door het lekkere eten en de warmte van de contacten met Rob en Betty en hun team, Hugo van Leemputten en zijn team plus alle gasten aan boord.
We zijn opgeladen weer naar huis teruggekeerd!
Zo de Here wil, Tot volgend Jaar
02 Juli 2010 12:59:41
wil visser
vijf dagen! elke dag genoten,elke dag de overweldigde liefde van God ervaren. geweldige groep mensen verbonden met elkaar in Gods liefde.wat was het geweldig om ook zelf uit te mogen stappen in het geloof. Veel handvatten aangereikt waar we weer een stap verder mee kunnen. De olie en wijn stroomde(Gods heilige Geest) en nu nog mag ik dat ervaren.
WE hheben heerlijk gesmuld van al het goed evan God en van de boot het eten alles geweldig.
30 Juni 2010 16:55:34
Hans v Doorn
Tjonge tjonge jongen, dat is/was genieten, nette hutten, goed eten, toffe boot, nog toffere bemaning,ook nog mooi weer,rijke simpele,doeltreffende bijbelstudie en leider.
Je hebt elkaar nooit gezien ,en toch een binnen de kortste keren een grote eenheid met een ieder,wauw!
Kortom ,meen wel wat gewend te zijn,was toch boven onze verwachting , hoop dit nog eens mee te maken.
( week van 20 - 25 juni , met Bart Doornweert )
22 Sept 2009 08:07:53
Sylvia
Prachtige reis gehad, geweldige verzorging, heel veel ontspanning, en de zon gewoon weg geweldig.

Mijn moeder en ik hebben heerlijk genoten, de studies de dames, de accomodatie.....

Jullie doen SUPER gezegend werk. Rob Betty en de anderen HEEEEEEL HARTELIJK BEDANKT!!
02 Aug 2009 08:17:25
willy
betreft bootreis 26/7- 31/7 2009

hallo iedereen,

dank voor alles wat jullie mij allemaal gegeven hebt!
dank voor alles wat wij gedeeld hebben, de gesprekken, de maaltijden, de ontspanning, de bezinning...
het wordt nooit meer zoals vroeger...
jullie zijn allemaal FORMIDABELE mensen
ik weet zeker dat ze in de hemel, bij onze papa , 5 dagen feest hebben gevierd
hou het vast, de autoriteit in Jezus, de volkomenheid, de vrede, de rust in Hem
Hij heeft ons allemaal , van kop tot teen gevuld met Zijn liefde, Zijn Kracht, Zijn heerlijkheid
Ik bid dat jullie allen zonder vrees, angst en twijfel de wereld tegemoet treden, in de zekerheid dat onze Papa
steeds bij ons is, dat Hij ons stevig vasthoudt
grote zegen voor elke dag, mijn broers en zusters, ik hou van jullie allen
09 Juli 2009 02:47:23
Lee and Patricia McVay USA South Carolina
Dear Rob and en Betty,
Love your website and have many fond memories of our visit some years ago. Lee met Jaap D. with we where in NL with YWAM. He is a christian clown - evangelist.
We came with our friends from Almere, Anton de folter.
Bless you and your ministry. Hope to see you again someday.
04 Juli 2009 21:49:34
marian geukes
Deze reis was weer anders als vorig jaar. Toen gevraagd werd je verwachting uit te spreken noemde ik mijn moeite met het zijn met een grote groep, en dat is door de hele week heen door de anderen heel lief opgevangen, allemaal speciale kinderen van God. Nog steeds had ik het verlangen God te leren ervaren als Vader(niet alleen rationeel weten), en toen Rob het had over God's vaderhart na een gedicht wat ik eerder daarvoor ineens opschreef met die vraag er in, en Julius die het lied "til mij op" liet zingen kwam er veel emotie omhoog, Julius vroeg of hij Rob erbij zou vragen om met me te bidden en omdat vorig jaar er al vertrouwen gelegd was zei ik ja, ik wilde van die muren af, en toen hij bad kwamen woorden van vroeger, je komt om je komt om, los uit mijn geest, en toen hij uit naam van de Vader een omhelzing gaf drong langzaam doordat God van mij houd, als extra merkte ik later dat de pijn uit mijn rug helemaal weg was en er een buikademhaling ipv stressademhaling was, wat me blijft herinneren aan dat gebed dat God van mij houd(ik hoor de woorden die hij bad nog steeds, alsof de h.Geest ze herhaald), ook ik ben niet onmogelijk voor God om te bereiken. De preken van Jaap over waarachtige godsdienst en meer, de zang met Julius, het prachtige weer, de ruimte van de zee, de moeite waard voor nog een keer om opnieuw meer te leren, omdat er ook veiligheid is ondanks alle impressies die er zijn.
En na een jaar van fysiek zwaar werken, huishouden, klaarstaan voor de kinderen was het heel fijn om verwend te worden met heerlijk eten,en even geen verantwoordelijkheden, heel erg bedankt